Indbagte havets frugter
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt af : Kurt Indsendt : Red : |
|
|
Gnid fiskene i med salt og skær dem i små stykker.
Skær løg i små tern. Bland det med 1 æg, kartoffelmel, olivenolie og basilikum, blend det hele groft sammen og tilsæt vinen og vand således at konsistensen er som frikadellefars. Krebsehaler deles i halve og røres i farsen. Kom lidt olie i en gryde og damp spinaten 3-4 minutter. Drys raspen på spinaten og tilsæt cremfine, sukker og de finthakkede asparges. Kog sovsen få minutter til en tyk konsistens. Sæt spinatsovsen til afkøling. Den skal være kold inden den kommer på butterdegen. Rul butterdejen ud til plader på ca. 20x20 cm. Placer dejen på bagepapir. Først lægges spinatblanding i bunden, ovenpå fiskefars og afslut med spinat. Saml butterdejen fra hvert hjørne og klem siderne sammen ved at trykke nedefter. Bag dem i ovnen i 25 minutter ved 200 grader med varmluft. Tips: Serveres med en salat med oliven og feta og godt brød. Brug gerne færdig butterdej på bagepapir lige til udrulning og indret portioner som f.eks 2 brød a' 25 x30 cm før sammensætning. |
|
Opskriften er vist 7090 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Birgit J - 2008-08-21 16:09:39 Man kan købe fiskefars blandet med de andre dele med 2 sps hummersauce og bruge rejer det er også godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne