Indbagte havets frugter

Indbagte havets frugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kurt

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.Laks
200 g.Lyssej eller torsk
100 g.krebsehaler
1 æg
2 spsk.olivenolie
 Becel eller raps olie
2 dl.cremefine
1 dl.hvidvin
1 spsk.kartoffelmel
50 g.rasp
300 g.flødestuvet spinat
1 Løg mellem stort
100 g.grøn asparges
4 plader butterdej
2 spsk.sukker
0.5 tsk.Salt
1 tsk.basilikum
 
Opskrift:
Gnid fiskene i med salt og skær dem i små stykker.
Skær løg i små tern. Bland det med 1 æg, kartoffelmel, olivenolie og basilikum, blend det hele groft sammen og tilsæt vinen og vand således at konsistensen er som frikadellefars.
Krebsehaler deles i halve og røres i farsen.

Kom lidt olie i en gryde og damp spinaten 3-4 minutter. Drys raspen på spinaten og tilsæt cremfine, sukker og de finthakkede asparges. Kog sovsen få minutter til en tyk konsistens.
Sæt spinatsovsen til afkøling. Den skal være kold inden den kommer på butterdegen.

Rul butterdejen ud til plader på ca. 20x20 cm.
Placer dejen på bagepapir.
Først lægges spinatblanding i bunden, ovenpå fiskefars og afslut med spinat. Saml butterdejen fra hvert hjørne og klem siderne sammen ved at trykke nedefter.
Bag dem i ovnen i 25 minutter ved 200 grader med varmluft.





Tips:

Serveres med en salat med oliven og feta og godt brød. Brug gerne færdig butterdej på bagepapir lige til udrulning og indret portioner som f.eks 2 brød a' 25 x30 cm før sammensætning.





karakterer:
Opskriften er vist 7090 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-08-21 16:09:39
Man kan købe fiskefars blandet med de andre dele med 2 sps hummersauce og bruge rejer det er også godt