Marengs lagkage (Mums)
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : susabri Indsendt : Red : |
|
|
Margarine og sukker røres hvidt.
Æggene deles i to skåle. Der må ikke komme blomme i hviderne. Æggeblommerne, mel, bagepulver og fløde piskes i. Æggehviderne piskes stive og tilsættes sukker. Dejen fordeles i en bradepande. hviderne lægges over. Bages 20 - 30 min. V. 180-190 grader Når kagen er afkølet lægges den sammen med flødeskum pisket af ¼ liter fløde. God Appetit Tips: Bages i lille bradepande. Hvis du ønsker en lille lagkage, skæres kagen over og der lægges flødeskum i mellem, ønskes en stor kage bages 2 bradepander, og der lægges flødeskum på den ene og den anden lægges ovenpå. Det er selvfølgeligt op til jer selv, om I synes, at der skal syltetøj i kagen (f.eks. hindbær eller abrikos), men prøv uden syltetøj i første omgang. |
|
Opskriften er vist 46270 gange,
og udskrevet 656 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (28 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-02-28 13:13:52 Ved sæson, fordel friske bær (jordbær, hindbær, skovbær, ribs osv) oven på flødeskummet. Den søde marengs, den lette og cremede flødeskum og de syrlige-søde bær er en fantastisk og frisk kombination!! ??????? - 2011-07-13 14:10:14 Den smager forbandet godt!!!!! :D :D MUMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne