Frisk frugt
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt af : Anja Indsendt : Red : |
|
|
Brug de frugter, som hører årstiden til. Det vigtigste er, at frugterne giver det gode farvespil. Personligt bruger jeg dog altid ananas og jordbær.
Brug et stort ovalt fad uden høje kanter. Skær ananas toppen af 4-5 cm nede. Dette er udgangspunktet for anretningen. Placer ananastoppen i den ene ende af fadet. Resten af ananassen skæres i skiver og kvarte og ligges i midten i lange rækker. Skær honningmelonen over i halve, dernæst kvarte. Fjern kerner med en ske. De kvarte stykker melon skæres på tværs til tynde skiver. Skær kanten fra kernerne fra. Anret melonen yderst på fadet i en lang række. Gentag med Galia melonen. Appelsiner og kiwi skæres i skiver, der halveres og ligges ovenpå melonen langs kanten. Grønne og blå druer ligges ovenpå ananassen. Passionsfrugter, litchi, jordbær og hvad man ellers kan få fat i, halveres og ligges ud over fadet så det ser pænt ud. Ananaskirsebærrene åbnes let (behold endelig bladene på) og anrettes ligeledes på fadet og i toppen af ananassen. Afslut med at brække chokolade stykker udover fadet og riv lidt af det groft på rivejernet og drys over fadet. Serveres evt. med vaniljeis eller råcreme. Tips: Jordens nemmeste dessert, som ligner en million og fantastisk at afslutte et måltid med lidt frugtsukker. |
|
Opskriften er vist 5687 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne