Hakket vilsvin
Hovedingrediens : Vildsvin - Diverse vildsvin Indsendt af : tobberup Indsendt : Red : |
|
|
Vildtsauce:
Løgene ristes møre i en gryde med lidt fedtstof. Tilsæt rødvin og lad det simre til det halve er tilbage i gryden. Tilsæt vildtbouillon og lad det koge til det har fået en god og kraftig smag. Kog saucen igennem med lidt piskefløde og smag til med salt og peber. Jævn evt. maizena. Hakket vilsvin: kom kødet i skål æg mælk løg tilsættes mel lidt efter lidt til der er fast |
|
Opskriften er vist 7406 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer tobberup - 2008-06-28 19:09:26 steg kødet på en pane som små diller eller so en hel dile og vend den med et låg tobberup - 2008-06-28 19:00:17 Med nye katoffler |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne