Fars-pindsvin 02
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : Pjuske Indsendt : Red : |
|
|
Kødet røres med mel, salt peber hakket løg æg æg. Til sidst kommes der vand/mælk i til konsistensen er rigtig. Farsen kommes i et ildfast fad, og formes som kroppen på et pindsvin.
Så skæres det røgede spæk i aflange strimler ( er nemmest hvis det er koldt) som så stikkes i så det kommer til at ligne et pindsvin. Kom lidt vand i fadet, da dette skal bruges til sovs. steges i ovn ved 200 grader i ca. 45 min. Skyen jævnes og der kommes piskefløde i, samt ribsgele. serveres med kartofler og ribsgele. |
|
Opskriften er vist 14275 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne