Fars-pindsvin 02

Fars-pindsvin 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pjuske

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hakket kalv og flæsk
2 spsk.hvedemel
1 tsk.salt
 lidtpeber
1 æg
 røget spæk
1 løg
 vand til sidst til farsen har fået den rette konsistens
 piskefløde
 ribsgele
 
Opskrift:
Kødet røres med mel, salt peber hakket løg æg æg. Til sidst kommes der vand/mælk i til konsistensen er rigtig. Farsen kommes i et ildfast fad, og formes som kroppen på et pindsvin.
Så skæres det røgede spæk i aflange strimler ( er nemmest hvis det er koldt) som så stikkes i så det kommer til at ligne et pindsvin. Kom lidt vand i fadet, da dette skal bruges til sovs.

steges i ovn ved 200 grader i ca. 45 min. Skyen jævnes og der kommes piskefløde i, samt ribsgele.

serveres med kartofler og ribsgele.





karakterer:
Opskriften er vist 14275 gange,
og udskrevet 250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu