Hjerter i flødesovs 03
Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte Indsendt af : Danzerna Indsendt : Red : |
|
|
Rens svinehjerterne og skær dem i tern.
Put ternene i kogende vand sammen med bouillonterningen og lad dem koge i 5-10 min. Sæt i mellemtiden risene til kogning. Bland mel og mælk sammen til en jævning. Hæld fløden i med jævningen og suppler gradvist med vand fra hjerterne efter behov. Smag til med salt og peber. Bring sovsen let i kog og tilføj de afvandede hjerter til sovsen. Efter 5-10 minutters simring af sovsen og afkøling af risene er retten klar til servering. Tips: Det er en gammeldags ret jeg selv er vokset op med og jeg nyder den med glæde hver gang. Kødet er både billigt og sundt og hvis fløden er for meget kan mælk benyttes med en lidt kraftigere jævning. |
|
Opskriften er vist 42707 gange,
og udskrevet 693 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer kim - 2015-02-27 19:44:54 vil prøve det og kommentere når jeg har prøvet det. Det er første gang jeg skal lave det Bjørn Simonsen - 2013-07-06 23:33:11 Er ved at lave opskriften. I forehold til sovsen har jeg tilføjet en anelse honning, det gør sovsen en anelse sødere + jeg har købt en pakke frossen persille og hældt i sovsen også :) Allan - 2010-06-22 18:10:33 En rigtig god ret. Men jeg vil nok anbefale at den koger en del længere tid. Jeg lader hjernerne koge mindst 1½ time. Niels - 2009-07-20 18:10:55 En fortrinlig ret, men skal måske koge lidt længere, men ok en smagssag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne