Verdens bedste the-boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Mel Indsendt : Red : |
|
|
Dæk gæren med sukkeret, og lad det stå til gæren er "opløst". Smelt margarinen/smørret. Bland margarine/smør med mælken, så det opnår en håndvarm temperatur og bland det med gær og sukker. Pisk de to æg og bland dem i. Rør melet i, men brug ikke det hele. Dejen skal være klistret.
Dejen stilles lunt og hæver i ca 45 min. Dejen slås ned. Formes til boller, brug evt. det sidste mel, efterhæver i ca. 30 min. Bages på 200 grader i 12-14 min. Tips: Spar på melet, dejen må gerne være klistret, selvom det er lidt vanskeligt at arbejde med, dette gør bollerne meget mere luftige. Hold øje med bollerne de sidste min. De skal være lysebrune, men ikk for mørke. |
|
Opskriften er vist 24759 gange,
og udskrevet 404 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Brian - 2016-02-23 19:00:58 Mega dejlige boller Benjamin - 2015-01-06 12:15:50 Når man kommer sukker ovenpå gæret, så ødelægger man gærets egenskaber. Hvis man bare blander gæret i vand først så sker der ikke noget ved gæret og man kan komme 10% mindre i.. Vh benjamin anonym - 2014-06-10 13:01:28 skal der ikke tilsættes en lille smule salt ??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne