Æggekage med aubergine og kartofler
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : SG Indsendt : Red : |
|
|
Kartofler koges til de er møre
aubergine skæres i mindre stykker Auberginerne steges i olie, til de er gennemstegt når auberginerne er gennemstegt, tilsættes kartoflerne på panden Æggene piskes og der tilsættes salt og peber efter ønske. mælken tilsættes også æggemassen hældes ud på panden med de stegte kartofler og auberginer æggekagen steges i ca. 7 -10 min, heri vendes den. Tips: æggekagen kan blive sprød, hvis man tilsidst skurer op for varmen og lader den stege i 1-2 min æggekagen er god at spise sammen med rugbrød |
|
Opskriften er vist 6931 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer katrine - 2008-07-16 19:20:55 den er rigtig god, man skal bare passe på ikke at komme for meget salt i æggekagen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne