Solsikkebrød 02
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Solsikkekerner Indsendt af : Lene Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i lunkent vand, ikke over 36-37gr. Tilsæt salt, honning, 1 æg, 1-1½ dl solsikkekerner og sigtemel. Ælt dejen godt igennem.
Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen, og ælt dejen smidig og stil den lunt og dækket med et opvreden viskestykke til hævning i 45-50 min. Ælt dejen igennem let og del den i 16-18 boller. Bollerne efterhæver i 20-25min. Pensles med pisket æg og drysses med solsikkekerner. De bages 25-30min ved 200 gr på næstnederste ribbe i ovnen el. ved 180 gr i varmluftovn. Afkøles på bagerist. Tips: De bliver rigtig gode saftig og smager rigtig godt nybagte. |
|
Opskriften er vist 5116 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne