Barbecuesauce 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Tomatpure Indsendt : Red : |
|
|
Lad olien blive varm ved middelvarme i en pande. Tilsæt løgene og lad dem stege heri ca. 10 min. Tomatpuré, sennep, citronsaft, sukker, Worcestershire sauce, tabasco, paprika, ingefær og vand tilføjes og dette omrøres godt. Smag til med salt og peber. Lad saucen komme i kog. Koges 5-10 minutter til saucen er tyknet. Afkøles og tildækkes. Kan holde op til 4 dage i køleskab. Holder ca. 4 måneder på frost.
Velegnet til fjerkræ, ribben, kalv eller svinekød. Barbecuesaucen kan omrøres med lige dele mayonnaise og anvendes til f.eks. hamburger.
Tips: giver ca. 500 ml |
|
Opskriften er vist 21719 gange,
og udskrevet 413 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne