Lasagne med Hvidløg
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : René Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader.
Hvidløget presses og svitses i en gryde i olien, kødet brunes sammen med hvidløget til det er brunet og derefter blandes hakkede tomater, tomatpuré, oregano og væsken i og koges stille og roligt op og smages til med salt og pepper. Et ildfast fad (ca. 40x30cm) smøres med olie eller margarine og et tyndt dækkende lag af mornaysaucen hældes i bunden af fadet hvorefter det første lag lasagneplader lægges ovenpå, derefter dækkes pladerne af et lag kødsauce og dette gentages til der ikke er mere kødsauce, men husk at slutte af med kødsauce i det sidste lag, og til slut oven på det sidste lag kødsauce hældes der mornaysauce over efter smag og lasagnen dækkes af et lag revet ost og lasagnen stilles i midten af ovnen i 35-45 minuter. Tips: Serveres evt. med flutes og salat. |
|
Opskriften er vist 8584 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne