Guleroskage med ostecrem
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : Annia Indsendt : Red : |
|
|
Kagen:
Tag den brune farin og og bland med mælk og olie. Derefter piskes det sammen med 1 æg ad gangen til alle 4 er pisket i. Så blandes alle de tørre ingredienser i dejen, og til sidst røres den revne gulerod i dejen, og nu skal dejen bare i en bradepande (25x35 el. lign.) og bages ved 185 grader C i 45 minutter. Oste-Cremen: Tag flødeosten, flormelis, citronsaft og citronskal og bland det sammen. NÅR KAGEN ER KOLD GLATTES CREMEN UD OVER HELE KAGENS FLADE. Tips: Der kan også kommes valnødder der er hakket i. Smager rigtigt godt. |
|
Opskriften er vist 8946 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne