Muldvarpeskud med vanillecreme og flødeskum
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
|
|
Sveskerne lægges i en gryde i koldt vand og bringes i kog, koger ca. 5 minutter og tages så op og dryppes af.
Der lægges en smuttet mandel i hver sveske, og de lægges i en top på midten af et fad.
Vaniljecreme: Rør æggeblommer med flormelis og maizena røres i. Varm fløden med vaniljekornene til kogepunktet og rør det i æggemassen. Hæld tilbage i gryden og varm til kogepunktet under omrøring. Lad cremen afkøle. Rør nu og da, så der ikke dannes skind. Cremen lægges oven på sveskerne, og til slut den piskede flødeskum. Riv mørk chokolade ud over til slut. |
|
Opskriften er vist 2461 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2011-03-23 19:17:52 hvorfor hedder det en kaffekage når der ikke skal kaffe i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne