Groft farsbrød med fyld

Groft farsbrød med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fars.
5-600 g.hakket kalv og flæsk
1 stort hakket løg
1-2 fedhakkede hvidløg
1 æg
2 spsk.Hakkede solsikkekerner
2 spsk.Havregryn
 Frisk eller tørret oregano
 Salt
 Peber
1.5-2 dl.danskvand
 
 Fyld:
1 lille broccoli i små buketter
1-2 røde peberfrugter i strimler
 
 Desuden:
2 spsk.Rapsolie
 Lidtrasp
5-6 dl.lys bouillon
 Tomatkoncentrat
 Salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Pande eller ovnstegte kartoffelbåde og gulerodsstykker
 
Opskrift:
Rør alle ingredienserne til farsen sammen og læg den i en stor brødform i 2-3 lag med 1-2 lag broccoli og peberfrugt imellem lagene.

Fordel olien på overfladen, drys med rasp og bag farsbrødet ved 190 grader C i 45-60 minutter alt efter tykkelsen. Dryp nogle gange med bouillon undervejs. Hæld den gode sky fra smag den til med tomatkoncentrat, salt og peber og server den til det skiveskårne farsbrød sammen med tilbehøret.





karakterer:
Opskriften er vist 11050 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu