Groft farsbrød med fyld
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Indsendt : Red : |
|
|
Rør alle ingredienserne til farsen sammen og læg den i en stor brødform i 2-3 lag med 1-2 lag broccoli og peberfrugt imellem lagene.
Fordel olien på overfladen, drys med rasp og bag farsbrødet ved 190 grader C i 45-60 minutter alt efter tykkelsen. Dryp nogle gange med bouillon undervejs. Hæld den gode sky fra smag den til med tomatkoncentrat, salt og peber og server den til det skiveskårne farsbrød sammen med tilbehøret. |
|
Opskriften er vist 11050 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne