Finsk kål

Finsk kål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bjarne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 hakket oksekød
 hvidkål
 dåse tomat
 salt
 peber
 vand
 smør
 
Opskrift:
Brun et 1 kg oksekød i en gryde. (½ kg hvis det er et lille hvidkålshoved)
Tilsæt salt og peber
Når kødet er brunet kan man tilsætte en dåse hakkede tomater for at give lidt farve.

Kom 3 dl vand i.
Læg den fintsnittede hvidkål oven på kødet som så skal småsimre i ca. 50-60 minutter.
Kan serveres med et stykke brød til. Evt med lidt ketchup ovenpå.





karakterer:
Opskriften er vist 5470 gange,
og udskrevet 91 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-18 15:48:08
Jeg tror fandeme det er finsk!