Finsk kål
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Bjarne Indsendt : Red : |
|
|
Brun et 1 kg oksekød i en gryde. (½ kg hvis det er et lille hvidkålshoved)
Tilsæt salt og peber Når kødet er brunet kan man tilsætte en dåse hakkede tomater for at give lidt farve. Kom 3 dl vand i. Læg den fintsnittede hvidkål oven på kødet som så skal småsimre i ca. 50-60 minutter. Kan serveres med et stykke brød til. Evt med lidt ketchup ovenpå. |
|
Opskriften er vist 5470 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Gamle - 2010-12-18 15:48:08 Jeg tror fandeme det er finsk! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne