Lasagne italienne
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Italien Indsendt af : john lorentzen Indsendt : Red : |
|
|
kom lasagnen i kogende vand med salt, og kog dem i ca. 15 min.
derefter lægges de til afdrypning i en sigte. overhældes med koldt vand for at undgå de klistre sammen. kødsauce: svits løg og kød i smør tilsæt krydderier, tomatpure og bouillon, og lad det hele småsnore i 10 min. bechamelsauce: smelt smøre i en gryde, tilsæt melet og derefter mælken lidt efter lidt, kom kryderrier, revet ost og fløde i, smag saucen til og lad den koge godt igennem. smør i ovnfast fad med smør læg så lasagne kødsauce og bechamelsauce lagvis i formen, det sidste lag der bliver lagt skal være bachamelsauce. drys med rasp og fordel nogle smørklatter her og der. sæt fadet i midten af ovnen og bag retten til overfladen er gylden og gennem varm. ca. 35 minutter ved 200 grader |
|
Opskriften er vist 13547 gange,
og udskrevet 362 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer VBasse - 2008-10-31 08:01:18 Uhm smager herligt, men jeg vil nok lave lidt mere kødsauce næste gang, så vil det passe bedre til mængden af sovs synes jeg. Bestemt ikke sidste gang jeg laver den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne