Hindbærkager
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
|
|
Findel smørret i melet og bland flormelis i. Tilsæt æggeblommerne og saml dejen. Stil deje koldt en halv times tid inden den udrulles.
Beklæd små smurte forme med dejen. Prik dejen med en gaffel, så de ikke buler op under bagningen. Bag kagerne ved 225° i 10 - 15 min. Lad dem svale lidt, inden de tages ud af formen. Tag 1/3 af de pæneste hindbær fra til pynt, mos resten med sukkeret. Pensl kagebunden med lidt smeltet chokolade. Lad det stivne, inden hindbærmosen kommes i. Fordel de hele hindbær herpå. Smelt ribsgelé med lidt vand. Pensl det over de hele hindbær, når geleen er halvstivnet. |
|
Opskriften er vist 24122 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne