Daim islagkage 03
Hovedingrediens : Diverse produkter - Daim Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Stefan Nielsen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bund:
Pisk æggehvide og sukker til en stiv masse. Mandlerne blendes og vendes forsigtig i i. Hæld dejen i en velsmurt springform. Bases nederst i en forvarmet ovn ved 165 grader C. alm. ovn i ca 45 min. Is: Pisk æggeblommer og sukkes til en stiv masse. Fløden piskes stiv og vendes forsigtigt i æggemassen sammen med den grofthakkede daim. Tag lidt daim fra til pynt Vend den afkølede kagebund ud af formen: Rengør formen beklæd den med bagepapir og læg bunden tilbage i formen. Hæld iscremen over bunden og stil formen 2 timer i fryseren. Pynt kagen med den hakkede daim og evt. lidt flødeskum. |
|
Opskriften er vist 217084 gange,
og udskrevet 3729 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (68 stemmer) |
|
Kommentarer Svend Erik - 2018-11-27 14:43:46 Har lavet den nogle gange og alle, der har smagt den, synes meget godt om den - mange roser. Synes der er for lidt is i forhold til bunden, så jeg har anvendt 5 dl fløde i stedet for e angivne 3 dl. Jane Rasmussen - 2018-08-07 14:42:23 Dejlig nem og lækker dessert/kage. Kan laves et par dage før man skal bruge den - herligt Jolanda. - 2018-02-06 13:13:37 Jeg bruger Daim der svarer til 120 gram. 0,5 dl almindeligt sukker er ikke for meget, det er jo is og ikke salat. Man kan også bruge 4 blommer og 4 hvider og resten i de samme mængder. Så bliver der lidt mere is til dem, der er til det. anonym - 2016-10-04 06:47:03 Super islagkage, der her i familien, både hitter hos børn og voksne. Dog vil jeg lave ekstra is næste gang, da der efter vores smag er for meget bund - og for lidt is. Jeg kommer bagepapir i formen, inden den bliver bagt, så behøver bunden ikke tages ud / løsnes, men bare afkøles, inden selve ismassen kommes på og det puttes i fryseren. Den skal så bare tages op 10-15 minutter inden servering, for at få den pæn ud af formen. Lone - 2014-05-24 21:29:20 Hvor lang tid før den skal serveres tages den ud af fryser? Hvis man har lavet den et par dage i forvejen. Heidi - 2014-05-14 18:49:11 det er de små daimbar, altså opskriften siger 2 daimbar og det svarer til en pakke med 2 stk. indeni :-) Hvor meget mindre sukker putter du i Line??? Tina - 2014-05-11 15:54:17 Det er de normale daim. Den er fantastsk RC - 2014-05-08 15:32:29 Den lave karakter skyldtes udelukkende bunden.... Piskede æggehvider og sukker stift, som der står og endte op med marengs med mandler ... Hvilket jo egentlig giver meget mening. Fremgangsmåden må være anderledes ??? Isen er fantastisk :) anonym - 2013-10-21 22:43:37 Hvor store skal de der daim bar være? Line - 2013-03-16 15:36:06 Denne opskrift har jeg brugt i flere år, dog kommer jeg mindre sukker i både bunden og selve isen - og det gør den kun bedre! Og den kan SAGTENS laves lang tid i forvejen... Nogle gange har jeg haft en til at ligge i fryseren i flere måneder uden betydning... anonym - 2012-05-06 18:12:02 Smager nøddebunden bedst lavet af mandler eller hasselnødder? Steff - 2012-04-26 12:36:11 Kan man lave den 10 dage i forvejen uden der sker noget ved det ? Tina F. - 2009-12-06 22:32:54 Det er en super lækker dessert. Den er sprød og sød og har mange positive tilbagemeldinger på denne, prøv den! :) Karen - 2009-09-04 15:11:13 Nemt og godt kage, eller dessert. malene pedersen - 2008-09-02 12:02:38 super nem dessert og meget lækker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne