Foliedampet ørred med fyld (Vinter)
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt : |
|
|
Fileterne drysses med lidt groft salt og friskkværnet peber, derpå lægges en blanding af fintsnittede fintsnittede porre, selleri og gullerod, timian drysses over og til slut et par tynde skiver smør.
Fileterne flyttes over på et dobbelt stykke smurt staniol. Staniolen skal være så stor at fileterne bliver helt indpakkede, desuden skal samlingen vende opad, således at saften ikke kan løbe ud. Fileterne lægges i en bradepande og bage i 45-60 min (efter størrelse) i en 200 grader varm ovn. |
|
Opskriften er vist 14228 gange,
og udskrevet 436 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne