Panerede koteletter med ratatouille

Panerede koteletter med ratatouille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Panerede koteletter med ratatouille, billede 4 Panerede koteletter med ratatouille, billede 1 Panerede koteletter med ratatouille, billede 2 Panerede koteletter med ratatouille, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Ratatouille:
300 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
300 gram Aubergine 1 mellemstor aubergine vejer ca. 300 gram.
100 gram Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
100 gram Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
100 gram Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
300 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
300 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Opskrift:
Panerede koteletter:
Koteletterne krydres med salt og peber. Vendes først i mel, så i sammenpisket æg og til slut i rasp. Steges på pande i smør eller margarine 4-5 minutter på hver side.

Ratatouille:
Grønsagerne rengøres og skæres i tern.

Kom olien på panden og varm det op. Svits først løg og champignon i et par minutter. Tilsæt så resten af grønsagerne og lad dem småkoge under låg til de er møre. Smag til med salt og peber, og evt. hvidløg og basilikum.





karakterer:
Opskriften er vist 53150 gange,
og udskrevet 5550 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12350 (2940 kcal)
KJ pr. Pers. 3087 (735 kcal)
Vægt ialt 3394 gram
Vægt pr. Pers. 848 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 363 KJ (86 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 4.2 gram
Kulhydrat 7.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu