Hjemmelavet kebab i pitabrød
Indsendt af : Jeff Indsendt : Red : |
|
|
skær flankesteak ud i mellemstore tern. brun dem i en gryde sammen med margarine, kebab krydderi, salt og peber. Pres hvidløgene og put det ned sammen med salt og peber. Rør det godt sammen til kødet er helt brunet.
Fyld derefter gryden halvt op med vand og lad kødet koge på mellem varme til vandet er kogt ud. gentag dette en gang til. Nu hældes fløden i, og dette skal også koges ud. Nu er retten klar. Tips: tar ca. 3 timer at lave. |
|
Opskriften er vist 20394 gange,
og udskrevet 256 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (20 stemmer) |
|
Kommentarer haidar - 2009-09-04 18:38:01 det tog mig sådan 2 timer og 20 minutter eller der omkring :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne