Kanelkage 08
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : JemKem Indsendt : Red : |
|
|
Tykmælk og sukker piskes. Derefter blandes mel, natron (bagepulver kan bruges) og kanel og sigtes bagefter under piskning. Smeltet margarine piskes i til sidst.
Bages i stor bradepande (ca. 40 x 40 cm) i ovn ved 180 grader i ca. 40 min. Tjek gerne med en strikkepind af træ midt i kagen. Når dejen ikke hænger ved er den færdig. Lad kagen stå lidt og køle en smule af. Smør derefter den varme glasur på og den er færdig. MUMS! Tips: Den kan nemt fryses ned og genopvarmes. Og der smager den stadig godt. Den kan også sagtens holde sig en uge pakket ind og stadig smage godt og være svampet. |
|
Opskriften er vist 10870 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer putte hillerød - 2012-02-15 22:46:25 jeg har sat kage i ovene nu.. men der stå ikke nogte om det skal over vamlyfe oven. elle hvad.. den har ca få 1 time og er ikke færdig nu.. det skylles . den skulle have være på vamlyfe. sååå jeg må vente og se hvorden den er, elles, |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne