Frikadeller, traditionelle
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : Eliserbet Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg, mel, revet løg, mælk, salt og peber sammen. Rør det i kødet lidt ad gangen.
Lad farsen hvile en halv times tid - ikke i køleskab. Rør farsen godt igennem, så den bliver let og luftig. Tilsæt lidt mere mælk, hvis den føles for fast. Smelt rigeligt fedtstof på stegepanden. Dyp en stor spiseske i det varme fedtstof, form ens store frikadeller af farsen og steg frikadellerne ved jævn varme ca. 5 min på hver side til de er gyldenbrune og gennemstegte. Server dem med let brunet smør, kogte eller ovnbagte kartofler, og årtstidens friske grøntsager, f.eks. dampet hvidkål med smør og timian, eller en fyldig, velkrydret hvidkålssalat. |
|
Opskriften er vist 18047 gange,
og udskrevet 453 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2019-05-01 12:15:17 Vi bliver 100 personer, hvor meget skal man lave til natmad? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne