Frikadeller, traditionelle

Frikadeller, traditionelle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

NatmadRet : Natmad - Diverse natmad

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Eliserbet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket småkød (f.eks. skinkekød eller kalv & flæsk)
2 små æg
1 dl.hvedemel
50 g.fintrevet løg
1.5 dl.mælk
1.5 tsk.fint salt
 Rigeligt peber fra møllen
 
 Fedtstof til stegning: Smør margarine eller olie
 
Opskrift:
Pisk æg, mel, revet løg, mælk, salt og peber sammen. Rør det i kødet lidt ad gangen.
Lad farsen hvile en halv times tid - ikke i køleskab. Rør farsen godt igennem, så den bliver let og luftig. Tilsæt lidt mere mælk, hvis den føles for fast.
Smelt rigeligt fedtstof på stegepanden. Dyp en stor spiseske i det varme fedtstof, form ens store frikadeller af farsen og steg frikadellerne ved jævn varme ca. 5 min på hver side til de er gyldenbrune og gennemstegte.

Server dem med let brunet smør, kogte eller ovnbagte kartofler, og årtstidens friske grøntsager, f.eks. dampet hvidkål med smør og timian, eller en fyldig, velkrydret hvidkålssalat.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på frikadeller

karakterer:
Opskriften er vist 18045 gange,
og udskrevet 453 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-05-01 12:15:17
Vi bliver 100 personer, hvor meget skal man lave til natmad?