Blomkålssuppe med bacon, croutoner og persille

Blomkålssuppe med bacon, croutoner og persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

NatmadRet : Natmad - Diverse natmad

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Eliserbet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.blomkål
50 g.skrællede kartofler
1 dl.grøntsagsbouillon
1 spsk.reven mozzarellaost
1 spsk.maizenamel
0.5 dl.hvedemel
 Salt
 peber
 
50 g.bacon i tynde skiver
 
1 skivetoastbrød
 persille, frisk
 
Opskrift:
Kog blomkål og kartofler skåret i mindre stykker i grøntsagsbouillon.
Tilsæt mozzarella, maizena og mælk. Lad suppen koge videre i ca 3 min. Smag til med salt og friskkværnet peber og tag suppen af varmen.
Rist baconen på en pande så sprød at den kan brækkes i mindre stykker. Tag bacon af panden og læg den til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
Skær toastbrødet i mindre firkanter og rist dem på panden i lidt olie.
Kom suppen i en blender, blend og hæld suppen tilbage i gryden. Varm suppen godt igennem.
Servér suppen pyntet med bacon og frisk persille.
Servér brødcroutoner til.





karakterer:
Opskriften er vist 25150 gange,
og udskrevet 642 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-08-24 10:17:47
har lavet denne suppe, & den er vidunderlig.. men man skal dog passe på man ikke putter for meget salt i (: tak for opskriften

  -   2010-07-02 13:10:20
Der menes mælk...

  -   2009-01-21 17:20:11
Menes der mælk eller mel? Ingredienser siger mel, men beskrivelsen siger mælk - ret stor forskel!