Blomkålssuppe med bacon, croutoner og persille
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Indsendt af : Eliserbet Indsendt : Red : |
|
|
Kog blomkål og kartofler skåret i mindre stykker i grøntsagsbouillon.
Tilsæt mozzarella, maizena og mælk. Lad suppen koge videre i ca 3 min. Smag til med salt og friskkværnet peber og tag suppen af varmen. Rist baconen på en pande så sprød at den kan brækkes i mindre stykker. Tag bacon af panden og læg den til afdrypning på et stykke køkkenrulle. Skær toastbrødet i mindre firkanter og rist dem på panden i lidt olie. Kom suppen i en blender, blend og hæld suppen tilbage i gryden. Varm suppen godt igennem. Servér suppen pyntet med bacon og frisk persille. Servér brødcroutoner til. |
|
Opskriften er vist 25150 gange,
og udskrevet 642 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Ukendt - 2010-08-24 10:17:47 har lavet denne suppe, & den er vidunderlig.. men man skal dog passe på man ikke putter for meget salt i (: tak for opskriften anonym - 2010-07-02 13:10:20 Der menes mælk... anonym - 2009-01-21 17:20:11 Menes der mælk eller mel? Ingredienser siger mel, men beskrivelsen siger mælk - ret stor forskel! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne