Hindbærkage i bradepande
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 118713 gange,
og udskrevet 3067 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (28 stemmer) |
|
Kommentarer anne Vare Jensen - 2014-07-29 12:01:51 Har bagt Hindbærkagen. Jeg brugte frosne bær. Jeg bagt den i 45 minutter. Den ser fin ud. Bibi - 2010-09-24 21:12:04 en sikker vinder især hvis man knuser makroner ud i bradepandebunde inden dejen hældes i mums mums minimale - 2010-09-07 10:00:51 Er den fryseegnet?? Skriver - 2010-06-22 19:40:42 Man kan sagtens bruge frosne hindbær, men put dem i mens de stadig er frosne, så "splatter" de ikke ud over det hele... Mums hlwa - 2009-08-09 12:27:13 Alletiders dessertkage god at servere sammen med vaniljeis uhm!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne