Hamburgerryg som rullesteg

Hamburgerryg som rullesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Madkær

Indsendt :      Red :
Hamburgerryg som rullesteg, billede 4 Hamburgerryg som rullesteg, billede 1 Hamburgerryg som rullesteg, billede 2 Hamburgerryg som rullesteg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Hamburgerryg, rå
2 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
10 blade Rosmarin, frisk
3 kviste Timian, frisk
1 spsk. Citronpeber
100 gram Chorizo Chorizo er en Spansk paprikapølse
50 gram Babyspinat, frisk
50 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
  Grøn sovs:
1 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
10 blade Rosmarin, frisk
Jævning
0.5 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 tsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Babyspinat, frisk
3 stilke Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Opskrift:
Fjern skind eller net.
Skær på langs rundt i hamburgerryggen, så den til sidst kan rulles i ét langt stykke, som er 1-2 cm tykt.

Smør stykket tyndt med dijonsennep. Drys med let hånd (helst friskhakket) rosmarin og timian og lidt citronpeber på.
Dæk hele stykket med et enkelt lag af tynde skiver chorizopølse.
Dæk derefter det hele med et enkelt lag friske spinatblade, hvor stilken er fjernet.
Drys med let hånd friskhøvlet parmesanost.
Rul ’stegen’ stramt sammen og bind det hele med kødtråd.

Pak ’stegen’ ind i stanniol.
Fyld lidt vand (ca 1 cm) i bunden af en bradepande.
Placer rullen i vandet.
Steg i varmluftovn ved 175° i ca 1½ time.

Grøn sovs
Mens sovsen varmes op blendes ingredienserne med en stavblender, indtil sovsen er luftig
Smag til med salt, peber og madsherry.

Server nye kartofler. Hvis det er uden for sæsonen, så brasede kartofler, majs eller ris





karakterer:
Opskriften er vist 52954 gange,
og udskrevet 8045 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10572 (2517 kcal)
KJ pr. Pers. 2643 (629 kcal)
Vægt ialt 1649 gram
Vægt pr. Pers. 412 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 640 KJ (152 kcal)
Protein 14.1 gram
Fedt 10.0 gram
Kulhydrat 1.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu