Hamburgerryg som rullesteg
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt af : Madkær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fjern skind eller net.
Skær på langs rundt i hamburgerryggen, så den til sidst kan rulles i ét langt stykke, som er 1-2 cm tykt. Smør stykket tyndt med dijonsennep. Drys med let hånd (helst friskhakket) rosmarin og timian og lidt citronpeber på. Dæk hele stykket med et enkelt lag af tynde skiver chorizopølse. Dæk derefter det hele med et enkelt lag friske spinatblade, hvor stilken er fjernet. Drys med let hånd friskhøvlet parmesanost. Rul ’stegen’ stramt sammen og bind det hele med kødtråd. Pak ’stegen’ ind i stanniol. Fyld lidt vand (ca 1 cm) i bunden af en bradepande. Placer rullen i vandet. Steg i varmluftovn ved 175° i ca 1½ time. Grøn sovs Mens sovsen varmes op blendes ingredienserne med en stavblender, indtil sovsen er luftig Smag til med salt, peber og madsherry. Server nye kartofler. Hvis det er uden for sæsonen, så brasede kartofler, majs eller ris |
|
Opskriften er vist 52954 gange,
og udskrevet 8045 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne