Fyldte Pandekager med skinke
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt af : Rikke Indsendt : Red : |
|
|
Pandekagedej:
Pisk alle ingredienserne sammen til en klumpfri jævning. Lad den trække i køleskabet ½ time. Bag 12-14 tynde pandekager. Hvis du bager dem i olie (meget lidt på panden af gangen da der også er olie i dejen), er de meget nemmere at rulle sammen om fyldet, selv om de bliver næsten kolde. Fyldet røres bare sammen og der lægges lidt på hver pandekage. Lig pandekagerne i et fad. Drys ost over og bag dem ved 200 grader i 20 min. Tips: De kan også kommes i en folieform og fryse dem, så kan man tage formen lige fra fryseren og til ovnen. |
|
Opskriften er vist 59902 gange,
og udskrevet 1530 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Shc - 2017-04-30 19:17:20 Rigtig, rigtig god. Godkendt af konen med et smil. jesper - 2012-10-07 15:04:07 okay godfred boglært!!!!! der er vist ikke nogen der er trivl om hvad rikke mener HVi - 2012-09-24 13:05:03 På dansk hedder det ikke "Lig pandekagerne i et fad" m e n: Læg pandekagerne i et fad (og så ligger de som da de blev lagt) Tulle - 2008-07-25 13:11:28 Synes pandekagerne er lidt kedelige og smager af for lidt. Pas på med sennepen - 1 spsk er mere end nok. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne