Cumberland – Sauce cumberland
Indsendt : |
|
|
Ribsgeleen opløses i portvinen (evt. smeltes og afkøles), tilsættes appelsin- og citronsaft og smages til med fransk sennep og paprika.
Saucen tilsættes blancheret julienne af den gule appelsinskal. Servers kold. |
|
Opskriften er vist 41948 gange,
og udskrevet 613 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Connie - 2019-06-16 19:17:49 Serveret til Bjørns fasanmousse. Helt vidunderligt, alle elskede det. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne