Franske snegle
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Butterdejen udrulles tyndt (ca. ½ cm) til en aflang plade ca. 36x24.
Hvis det er købe-frossen optøet butterdej (eller frisklavet), må den rulles ud og lægges sammen 1 gang eller 2 - dejen må ikke være skær (så bager de for meget op). Remonce: Blødt smør røres med sukker og kanel og smøres på den udrullede butterdej. Dejen rulles/trilles sammen til en roulade/pølse, der derefter skæres ud i (ca. 2-3 cm) brede stykker. På et sukker-bestrøet bord (brug rigeligt), vendes sneglene rundt i sukkeret så begge sider bliver godt dækket. Derefter tager man en rullepind og udruller sneglene (m/snippen nedad) til passende størrelser 10-12 cm i diameter (brug godt med sukker). Lægges på bageplade med bagepapir. Hviler på pladen ca. 1 time. Bages ved 210 grader C. alm. ovn på midterste rille til de er pæne gyldne ca. 18 minutter. Når de er kolde glaseres de med chokoladeglasur og drysses med nonpareille (sukkerkrymmel). Tips: Franske snegle er almindeligvis fremstillet af butterdej. |
|
Opskriften er vist 43826 gange,
og udskrevet 445 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne