Flødeesdragonsauce

Flødeesdragonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : dpl

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 løg
1 bakkechampignon
5 dl.piskefløde
5 dl.stegesky
0.5 citron
1 brevestragon
 salt
 peber
 
Opskrift:
løg pilles og skæres i tern, champignon renses og skæres i skiver
svitses i smør uden at tage farve ca. 5 min, fløden hældes ved og estragonen kommes i. Stegeskyen fra det kød i nu vælger at spise til kommes i. der jævnes og smages til med sal og peber, et nip sukker og 2-3 spsk. citronsaft. Kan tilsættes kulør, men saucen skal være lysebrun
Smager helt fabelagtig til enhver form for oksekød, men også til kalkun og kylling egner den sig.





karakterer:
Opskriften er vist 5254 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu