Flødeesdragonsauce
Indsendt af : dpl Indsendt : Red : |
|
|
løg pilles og skæres i tern, champignon renses og skæres i skiver
svitses i smør uden at tage farve ca. 5 min, fløden hældes ved og estragonen kommes i. Stegeskyen fra det kød i nu vælger at spise til kommes i. der jævnes og smages til med sal og peber, et nip sukker og 2-3 spsk. citronsaft. Kan tilsættes kulør, men saucen skal være lysebrun Smager helt fabelagtig til enhver form for oksekød, men også til kalkun og kylling egner den sig. |
|
Opskriften er vist 5254 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne