Bærkage
Hovedingrediens : Bær - Diverse bær Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt af : Maya Indsendt : |
|
|
Tænd ovnen på 175 grader, og beklæd en aflang form (1½ liter) med bagepapir.
Kom alle ingredienserne i en blender, og blend det hele sammen. Hæld derefter dejen i formen. Kagen bages i ca. 60 min. ved 175 grader. Glasur: Rør flormelis og bærsaft sammen med en ske. Du kan evt. tilsmage glasuren med lidt vand, hvis den bliver for stærk, eller hvis den bliver for tyk. Fordel glasuren ud over kagen, og lad den stivne. Tips: 1. Hvis du fx. vælger, at bruge frosne hindbær til kagen, skal saften til glasuren også være hindbærsaft - ligeledes hvis du fx. vælger, at bruge frosne jordbær til kagen, skal saften til glasuren også være jordbærsaft osv. |
|
Opskriften er vist 17504 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Amanda og Signe:3 - 2009-06-28 12:20:45 Det er en virkelig god kage som er super nem for sådan en opskriftsspasser som mig. Jeg vil dog mene at der skal MEGET mere end 75 g. bær i. jeg måtte putte omkring 150 g. i før det rent faktisk smagte af noget... Anonym - 2008-06-15 12:53:26 Den er super lækker! Den bedste kage i verden, og så er den endda ikke hel usund! Jeg prøvede med frosne brombær og hindbær, hvilket gav en rigtig god kombination, og smagte fantastisk. Det blev til 15 gode stykker, og den var væk på 0,5 herhjemme! :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne