Ribskage
Hovedingrediens : Bær - Ribs Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 48694 gange,
og udskrevet 793 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer elise - 2018-07-24 12:09:21 kan man bruge frosne ribs Susanne - 2015-07-20 22:51:27 Hvad skal margarine og flormelis - i kagen eller lovligt lidt, hvis det skal ovenpå? Jeanette - 2010-07-23 12:11:38 Den smager godt. Birthe - 2009-07-20 08:14:14 Jeg har kun set på opskriften og ikke fremstillet den. Men er der ikke rigtig meget sukker?? Det er en rigtig stor procent del af kagen der er sukker. Per - 2008-07-13 19:07:00 Kagen på billedet blev lige stor nok, så opskriften er sat ned med 1/4 del, men jeg syntes ikke det var nødvendigt at lave opskriften på ny og tage billederne om. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne