Jordbærsandkage

Jordbærsandkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt af : Maya

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.hvedemel
200 g.sukker
1 tsk.vanillesukker
200 g.smør
4 æg
75 g.frosne jordbær
 
 Glasur:
100 g.flormelis
1 spsk.jordbærsaft
 Evt.rød frugtfarve
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 175 grader, og beklæd en aflang form (1½ liter) med bagepapir.

Blend alle ingredienserne sammen, og hæld derefter dejen i formen.

Kagen bages ca. 60 min. ved 175 grader.

Glasur:
Rør flormelis og jordbærsaft sammen med en ske.
Du kan evt. tilsmage jordbærsaften med lidt vand, hvis den bliver for stærk.

Hvis glasuren ikke automatisk bliver rød/lyserød, kan du tilsætte et par dråber rød frugtfarve.

Fordel glasuren ud over kagen, og lad glasuren stivne.





karakterer:
Opskriften er vist 11170 gange,
og udskrevet 218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-07-02 14:58:04
Jeg forestiller mig at man skal bruge et hævemiddel i kagen. Det plejer at være bagepulver.

  -   2009-06-21 20:09:28
Kan der bruges rabarber i stedet for jordbær