Hindbærsandkage
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt af : Maya Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 175 grader, og beklæd en aflang form (1½ liter) med bagepapir.
Blend alle ingredienserne sammen, og hæld derefter dejen i formen. Kagen bages ca. 60 min. ved 175 grader. Glasur: Rør flormelis og hindbærsaft sammen med en ske. Du kan evt. tilsmage hindbærsaften med lidt vand, hvis den bliver for stærk. Hvis glasuren ikke automatisk bliver rød/lyserød, kan du tilsætte et par dråber rød frugtfarve. Fordel glasuren ud over kagen, og lad glasuren stivne. |
|
Opskriften er vist 11514 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne