Butterdejsskåle med æblefyld
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Butterdejen rulles ud, til den har en ensartet tykkelse. Den må ikke være for tyk. Den pensles med pisket æg, strøs med kanel og sukker.
Dejen rulles til en pølse og skæres i skiver på 3 – 5 cm. De trykkes flade og rulles ud, til de er ensartet flade og runde. Glas pensles med smør, og dejen kommes over. De bages i ovn ved 180 – 190 grader i 15 – 20 minutter. Æblerne halveres, og kernehuset fjernes. De skæres derefter i grove tern. Sukker og farin sættes over i en gryde med smørret og smeltes ved svag varme. Æblerne tilsættes og koges møre. Når de er færdige, kommes de i butterdejsskålene og pyntes med creme fraiche 18 % samt jordbærren |
|
Opskriften er vist 22519 gange,
og udskrevet 308 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne