Laksegratin med koriander og chili
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : Lindbo31 Indsendt : Red : |
|
|
1) Sæt ovnen på 225 grader
2) Mos: skræl kartoflerne og skær i mindre stykker. Kog dem møre i letsaltet vand ca 15 min. Lad kartoflerne dryppe og dampe af. Mos kartoflerne og tilsæt smør. Spæd op med mælken og pisk til den blever luftig. Hak korianderne og bland det med mosen. 3. Læg lakseskiverne i et ildfast fad. Drys med salt. 4. Bland cremefraiche med citronsaft, Sambal oelek (eller Chilipulver) og brun farin. Smør den over laksen 5. Fordel mosen rundt om laksen (ikke oven på) og drys osten over laks og mos. Skal have 20 min i ovnen Serveres med en god salat Tips: Denne ret er utrolig nem og smager helt fantastisk. Jeg har tit lavet den til gæster og alle vil have opskriften. Du kan hvis du ikke kan lide korianderne erstatte det med persille eller basillikum. |
|
Opskriften er vist 7298 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Hans Erik Larsen - 2020-12-25 21:48:22 Denne ret smager simpelthen så skønt. Forstår ikke der ikke er flere der forsøger sig med den..... Katrine - 2008-10-25 19:48:21 Superskøn og velsmagende ret. Fin gæstemad, stuvet spinat er godt til. Lindbo31 - 2008-09-11 02:13:32 HOV kan se jeg har glemt at skirive at det er 200 grader ovnen skal være når man putter laksen ind...:-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne