Marengslagkage
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Alice Indsendt : Red : |
|
|
De 4 æggehvider piskes HELT stive og de 200g sukker vendes i.
Tegn så 2 omkredse på 2 stk. bagepapir (bunde) ved hjælp af en flad tallerken. Del derpå massen og smør den næsten helt ud til stregen på papiret. Bag derpå hver bund 20 min. ved 180 grader C. dæmp til 150 grader C. i ca.5 min. Pisk fløden og vend chokoladen i. Dette lægges mellem bundene. Stilles koldt. Tips: Lagkagen skal helst laves ca.8 timer før, men dagen før kan også gå. Ps. en rigtig kaloriebombe!! |
|
Opskriften er vist 17635 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (16 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-03-14 12:03:41 Super lagkage den gik rent ind hos gæsterne Brugte havtorn-æble grød til at lægge imellem sammen med flødeskummet Hannah - 2010-05-28 15:29:23 Sikke en "møgopskrift" 180 grader i 20 min samt 5 min v. 150 grader er alt alt for lidt. Nu har jeg bagt to bunde som jeg kan smide ud, de er bløde og slaskede.... På de andre opskrifter kan jeg nu se at bundende skal have min. 1 1/2 time. øv. Vibeke - 2009-07-09 10:38:03 Hvornår skal makronerne bruges? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne