Marengslagkage

Marengslagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Alice

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æggehvider
200 g.sukker
200 g.knuste markroner
5 dl.piskefløde
100 g.mørk hakket chokolade
 
Opskrift:
De 4 æggehvider piskes HELT stive og de 200g sukker vendes i.

Tegn så 2 omkredse på 2 stk. bagepapir (bunde) ved hjælp af en flad tallerken. Del derpå massen og smør den næsten helt ud til stregen på papiret.

Bag derpå hver bund 20 min. ved 180 grader C. dæmp til 150 grader C. i ca.5 min.

Pisk fløden og vend chokoladen i. Dette lægges mellem bundene. Stilles koldt.

Tips:

Lagkagen skal helst laves ca.8 timer før, men dagen før kan også gå. Ps. en rigtig kaloriebombe!!





karakterer:
Opskriften er vist 17636 gange,
og udskrevet 319 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-03-14 12:03:41
Super lagkage den gik rent ind hos gæsterne Brugte havtorn-æble grød til at lægge imellem sammen med flødeskummet

  -   2010-05-28 15:29:23
Sikke en "møgopskrift" 180 grader i 20 min samt 5 min v. 150 grader er alt alt for lidt. Nu har jeg bagt to bunde som jeg kan smide ud, de er bløde og slaskede.... På de andre opskrifter kan jeg nu se at bundende skal have min. 1 1/2 time. øv.

  -   2009-07-09 10:38:03
Hvornår skal makronerne bruges?