Lækre italienske flødekartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Lotte Indsendt : Red : |
|
|
Steg bacontern brune i gryde, tilsæt løg og steg til de har fået lidt farve, tilsæt knust hvidløg, steg lidt, tilsæt paprika og steg lidt igen.
Tilsæt så fløde og tomat og kog op, tilsæt sukker og smag til med salt og peber. Læg kartoffelskiverne i lag i et ovnfast fad og hæld saucen over, fordel baconen jævnt. Sættes i ovnen i ca. 1 time ved 200 grader gerne på varmluft. Tips: Smager godt til mange slags kød eller steg. Kan nemt spises alene evt. med salat. Evt. som tilbehør til grillmad. Er meget lækker dagen efter, så man kan nemt lave det dagen før det skal bruges, men steg det kun i 45 min. så det ikke bliver for mørk ved genopvarmningen i ovn. Men en rest varmet i mikroovnen er bestemt ikke dårligt |
|
Opskriften er vist 22584 gange,
og udskrevet 617 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne