Grøntsagstærte med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : stephaniekool Indsendt : Red : |
|
|
Dejen: Ingredienserne røres sammen og ældes godt sammen. Hvile 1/2 time.
Fordel dejen i tærteformen 22 cm i diameter beklædt med bagepapir. Pres dejen godt op af kanterne. Prik dejen med en gaffel inden bagning. FORBAGES: ca. 25 min. ved 175 grader. Fyld: Varm en pande op og steg kyllingbrysterne på panden og braiser med balsamico (dryp kyllingen). Drys salt på og kom evt. lidt vand på panden, så det giver et opkog, så får kyllingbrysterne en flot gylden farve. Steges i ca. 4 min. på hver side. Tag kødet af panden og lad det hvile. Skæres i små stykker. Løg, porre og squash skæres. Varm en pande og tilsæt olien. Grøntsagerne kommes i og basilikumbladene tilsættes. Svits i ca. 5 min. kryder med salt. Æggemassen: Bland æg, mælk, salt og peber. Pisk massen godt. Fordel kyllingstykker og grøntsagerne på den forbagte tærte. Hæld æggemassen over og forden osten over tærten. Bages: ca. 35 min. ved 200 grader. Tærten skal have en gyldenbrun farve. Lad træten hvile 5 min. Tilbehør: Serveres med sauterede grøntsager og brød. |
|
Opskriften er vist 22575 gange,
og udskrevet 604 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Inger Jensen - 2011-01-18 15:23:57 Meget god, jeg har prøvet med flere slags grønsager.Bla.Spinat, broceli, persille, eller lige hvad grønsager jeg lige har. Mark og Rasmus - 2010-10-05 18:20:58 Vi prøver den lige!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne