Farseret lammeryg med basilikum
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg Indsendt : Red : |
|
|
Lammeryggen udbenes så de to fileter hænger sammen.
Kødet drysses på indersiden med 3 spsk. basilikum.
Champignons skives og steges i smør.
Krydres med salt og peber.
Auberginer skæres i tern 1x 1 cm., som svitses i lidt olivenolie. Krydres med salt og peber. De tre slags grøntsager blandes, tilsættes purløg og estragon, og lægges i lammeryggen på kødets inderside. Ryggen lægges omkring fyldet, pakkes i svinenet og snøres med kødtråde. Lad ryggen brunes på alle sider i en bradepande i smør og lidt olie. Lammebenene hakket i mindre stykker lægges omkring kødet, og det sættes i ovnen ved 250 grader i 20 min. Lad ryggen hviler indpakket i alufolie indtil serveringen. Imens tilberedes saucen: Fedtet fra bradepanden hældes i en gryde, og lammebenene brunes let heri. 6 dl. vand tilsættes og det koger indtil det er reduceret til det halve. Denne fond sies og smages til med salt og peber. Tomaterne og den sidste spsk. basilikum tilsættes. Hjemmelavet nudler kan serveres til |
|
Opskriften er vist 14045 gange,
og udskrevet 394 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne