Kartoffelfad med hakket oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : stephaniekool Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 49875 gange,
og udskrevet 1056 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Martin Gravers - 2011-12-01 17:09:23 Man kan også komme kartofler, det brunede hakkekød og ostesovsen lagvist i et ildfast fad, ganske som lasagne. Det ser godt ud. anonym - 2010-01-25 15:41:02 Prøv Karolines Mornay sauce i stedet for - MUMS! ( og så en mass hvidløg og slut af med revet ost ovenpå, som "låg" ... anonym - 2008-11-04 17:53:58 jeg kom hvidløg og bacon (efter smag)i da det give mere fylde i kødsovsen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne