Æbletrifli

Æbletrifli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Trifli

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.æbler, kogt til mos og sødet eller en rest æblegrød.
 
 Creme:
2 æggeblommer
2 spsk.sukker
2.5 dl.mælk
3 Husblas, blade
2 dl.piskefløde, pisket til skum
 gelé
1 tsk.vanillesukker
100 g.makroner
1 dl.sherry
 
Opskrift:
Æggeblommer og sukker røres godt. Mælken koges og dryppes i æggeblommerne under omrøring. Cremen hældes tilbage i gryden og varmes et øjeblik, men den må ikke koge. Husblasen udblødes i koldt vand et par minutter og smeltes derpå i den varme creme. Cremen afkøles, røres blød og blandes med det meste af flødeskummet. Makroner og vin lægges i en skål. Æblemosen lægges over og dækkes med cremen. Desserten pyntes med resten af flødeskummet, geléfirkanter og drysses med vanillesukker.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Æbletrifli

karakterer:
Opskriften er vist 42227 gange,
og udskrevet 1078 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu