Børnehavens boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Helle Sjølund Indsendt : |
Fotograf: Helle Sjølund |
|
Gæren smuldres, mælken lunes og hældes over.
Salt, sukker, æg og olie røres i. Melet æltes i indtil dejen er smidig. Dejen stilles til hævning et lunt sted i ca ½ time (hæver til ca dobbel størrelse). Dejen æltes igen og bliver formet til ca 18 boller (alt efter hvor store du vil have dem) Bollerne stilles til hævning i ca 15 minutter. Pensles med æg eller A38 og bages i ca 1 minutter ved 220 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 60842 gange,
og udskrevet 852 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (13 stemmer) |
|
Kommentarer S.Larsen - 2013-01-23 15:03:04 Nu har jeg en varmluftovn.Hvor mange grader skal de så bages og hvor mange grader skald så bages.................... Jette J - 2011-08-14 11:21:10 Det er super lækre luftige boller, nemme at lave nemme at bage de får totalt tommel op anonym - 2011-07-01 15:36:14 Rigtig Gode Boller. De Var I Ovnen I 10 Min. og de blev rigtig lækre. anonym - 2011-01-20 02:29:47 yumi boller!! de var super nemme at lave og smagte SAA godt!! jeg brugte ogsaa lidt grahamsmel. Rie - 2010-06-13 14:59:58 tilsatte ca 150g ekstra mel og gav dem 10 min i ovnen og de blev super goe :0) anonym - 2009-09-15 18:43:30 hvor lang tid skal de have? Jette - 2009-09-07 16:46:34 Citat: "Pensles med æg eller A38 og bages i ca 1 minutter ved 220 grader. " - er det 10 eller 15 minutter eller hvad????? Mig - 2008-09-21 14:50:20 Gode men svære hehe de smager ellers godt når man har haft besværet med at lave dem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne