Grahamsbrød 02
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Kærnemælk og grahamsmel røres sammen og står 1½-2 timer ved køkkentemperatur.
Gæren røres ud i det lunkne vand. De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes igennem. Stilles lunt til hævning, dækket med et klæde 3/4-1 time. Dejen slås ned og formes til et brød. Efterhæves på pladen 20-30 min. Brødet ridses og pensles med vand eller sammenpisket æg. Bagetid: 40-45 min. ved 200 grader på nederste ovnribbe. |
|
Opskriften er vist 14338 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2020-11-25 13:38:38 Jeg bruger altid denne opskrift med kærnemælk. Brødet hæver flot og smager dejligt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne