Vinrand med æbler

Vinrand med æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Dessertgele

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dl.vand
1.5 dl.sukker
15 Husblas, blade
1 flaskekirsebærvin
6-7 storefaste syrlige æbler
 
Opskrift:
Kog vand og sukker. Tag gryden fra varmen. Læg husblasen i koldt vand i mindst 10 min. Kram vandet ud, læg den i sukkerlagen og lad den smelte. Varm den lidt, hvis den ikke smelter.

Tilsæt kirsebærvinen og rør rundt. Hæld 1½ dl af blandingen i en skål med rund bund og lige kanter. Sæt den i køleskabet og lad vingeléen stivne.

Skræl æblerne efterhånden som de anvendes og skær dem i fire både. Fjern kernehuset og skær bådene i meget tynde skiver.

Læg et lag æbleskiver oven på vingeléen og hæld lidt mere af vinblandingen over. Stil skålen i køleskabet og lad det stivne. Gentag dette til alle æbler og hele vinblandingen er brugt.

Dæk geléen til og lad den stivne i mindst 4 timer i køleskabet. Vend geléen ud på et stort fad og servér.





karakterer:
Opskriften er vist 17368 gange,
og udskrevet 175 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu