Vinrand med æbler
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Kog vand og sukker. Tag gryden fra varmen. Læg husblasen i koldt vand i mindst 10 min. Kram vandet ud, læg den i sukkerlagen og lad den smelte. Varm den lidt, hvis den ikke smelter.
Tilsæt kirsebærvinen og rør rundt. Hæld 1½ dl af blandingen i en skål med rund bund og lige kanter. Sæt den i køleskabet og lad vingeléen stivne. Skræl æblerne efterhånden som de anvendes og skær dem i fire både. Fjern kernehuset og skær bådene i meget tynde skiver. Læg et lag æbleskiver oven på vingeléen og hæld lidt mere af vinblandingen over. Stil skålen i køleskabet og lad det stivne. Gentag dette til alle æbler og hele vinblandingen er brugt. Dæk geléen til og lad den stivne i mindst 4 timer i køleskabet. Vend geléen ud på et stort fad og servér. |
|
Opskriften er vist 17368 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne