Appelsinvincremesacue
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblommerne og et helt æg piskes let og skummende med sukker, derefter tilsættes saft og vin.
Cremen varmes over meget svag varme eller i vandbad uden at koge. Der piskes i cremen, til den skummer.
Anden frugtsaft og vin kan anvendes.
|
|
Opskriften er vist 13616 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne