Appelsinvincremesacue

Appelsinvincremesacue, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertcreme

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æggeblommer
1 heltæg
2 spsk.sukker
1 appelsin, saft heraf
1 dl.hvidvin
 
Opskrift:
Æggeblommerne og et helt æg piskes let og skummende med sukker, derefter tilsættes saft og vin. Cremen varmes over meget svag varme eller i vandbad uden at koge. Der piskes i cremen, til den skummer. Anden frugtsaft og vin kan anvendes.





karakterer:
Opskriften er vist 13611 gange,
og udskrevet 147 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu