Kold Blomkålsfad
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Indsendt af : Nickie Jessen Indsendt : |
|
|
Damp blomkålen. Lad den blive kold.
Kog æggene hårdkogt. Skær tomat i både og agurken i skiver. Læg blomlåken hel i midten af et tærtefad. Pynt med æg, rejer, agurk, tomat og asparges rundt om. Tips: Servér m. varme flutes. |
|
Opskriften er vist 10519 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne